Rondemiss

Melissa Möhlman

Hoi allemaal,

Mijn naam is Melissa en ik ben 21 jaartjes jong. Vorig jaar ben ik gediplomeerd als doktersassistente en momenteel zit ik in het eerste jaar van de opleiding verpleegkunde, op het Windesheim in Zwolle. Ik woon nog bij mijn ouders thuis, mijn oudere broer heeft vorig jaar het nest verlaten. Ik ben geboren en getogen in Nieuw-Amsterdam. Vorig jaar mei zijn we voor 1 jaar tijdelijk verhuisd naar Emmen, vanwege de bouw van een nieuwe woning van mijn ouders. Gelukkig wonen we vanaf april 2022 weer “thuis” in Nieuw-Amsterdam!

Ik heb veel hobby’s maar wat ik het liefst doe is (heel veel) shoppen, reizen, op stap met m’n vriend en in de weekenden mag ik graag uitgaan met vriendinnen.

Daarnaast houd ik van sporten. Zo heb ik een aantal jaar gevoetbald bij onder andere S.V. Twedo, SVV ‘04 en DSC ‘65. Sinds vorig jaar ben ik gestopt en ben ik begonnen met volleyballen bij En Bloc. Daarnaast ga ik graag naar de sportschool of een rondje hardlopen.

Ik ben dit jaar gevraagd om Rondemiss te zijn bij B4B en PWZ Zuidenveldtour. Het lijkt me ontzettend leuk om mee te maken en hopelijk zie ik jullie dan!

Groetjes Melissa