Leden

Avitec

Onder onze naam Avitec hebben wij diverse divisies ondergebracht die vanaf de voorbereiding van een project tot en met het beheer en onderhoud de hele cyclus kunnen verzorgen.

Vanuit Avitec advies & techniek verzorgen wij het ontwerpgedeelte, stellen wij plannen op, vragen vergunningen aan en verzorgen wij uiteindelijk de opleverdossiers van ieder project.

(meer…)

PRS International

Pipeline and Refinery Services (PRS) International is gevestigd in Nederland en bouwt snel een reputatie op als betrouwbare dienstverlener in de onshore- en offshore-industrie, de (petro)chemische industrie en raffinaderijen.

(meer…)

HuitingSchoon

Uw agrarisch bedrijf verder ontwikkelen, verkopen of (deels) verpachten. Welke keuze u ook maakt, bij HuitingSchoon makelaars en adviseurs bent u verzekerd van deskundig advies en een stevige uitvoering. Bijzonder is onze manier van kijken: vaak vanuit een ander oogpunt dan u zelf geneigd bent te doen. Daardoor komen we met verrassende oplossingen en ideeën.

(meer…)

Europrovyl

Als innovatieve leverancier van kunststof kozijnelementen levert Europrovyl sinds 1970 kwaliteit en oplossingen voor de professionele markt. Inmiddels is zij uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van kunststof kozijnen in Nederland. Europrovyl staat voor een open en transparante manier van samenwerken en is trots op haar circulaire productieproces.

(meer…)

X-Interactive

Bij X-Interactive zijn ze gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Een webshop die precies aansluit bij de eisen van uw product en doelgroep, een website die precies dat weet te melden zodat potentiële klanten klanten worden, of een effectieve (web)applicatie waarmee u veel tijd en dus geld kunt besparen.

JC Krans BV

In de afgelopen 50 jaar is er enorm veel veranderd in onze branche. Zo werden 50 jaar geleden de bakstenen van een gesloopte woning gewoon gebikt en weer hergebruikt voor een nieuw huis. En werd het overgebleven puin gewoon onder de grond gestopt.

JC Krans gevestigd in Nieuw-Buinen en Stadskanaal is één van de oudste bedrijven in z’n branche en heeft veel voet in aarde gehad als het gaat om ontwikkeling en innovatie.

(meer…)

D.E.V. Verhuur

Ruim 25 jaar verhuurt D.E.V Verhuur dranghekken, bouwhekken, wegafzetting en vlaggenmasten. Tevens plaatsen wij de bekende driezijdige reclameborden langs de weg.
Ook verhuren wij fietsenrekken.
Daarnaast zijn wij 5 jaar hoofdsponsor geweest van diverse wielercriteria in Drenthe, Friesland en Groningen onder de naam D.E.V.-Klassement.

(meer…)

CAS autoschade

CAS Automaterialen en Autoschade is al meer dan veertig jaar een begrip in Coevorden en omstreken. Wat in 1973 begon als inkooporgaan van onderdelen en banden voor een twaalftal garagebedrijven in Coevorden, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een volwaardige totaalgrossier in auto-onderdelen, banden en werkplaatsequipment.

(meer…)

Revoort

Revoort, voorheen BZN Sloopwerken en Asbestsanering, verricht al sinds 1997 sloopwerkzaamheden. De oprichter en voormalig eigenaar, Dolf van der Laan, is afkomstig uit een echte slopersfamilie. Dit slopersbloed zit tot de dag van vandaag diep in het bedrijf geworteld.

(meer…)

Buro Hollema

Vanaf 1 januari 2013 zijn CiCom Milieu BV en Buro Hollema bnt samen gegaan. Ze gaan verder onder de naam Buro Hollema BV.

Buro Hollema kent een lange historie van circa 60 jaar. Geke Hollema (1919 – 1991) heeft het buro opgericht in 1950. In 1988 sloot Hollema een maatschapcontract met Wiek de Kleine-Riemersma en Willem Pier.  Zij hebben jarenlang het buro gerund.

(meer…)

Waterschap Vechtstromen

Schoon, veilig en voldoende water: dat is onze missie. We willen een aantrekkelijke leefomgeving creëren voor mensen, planten en dieren. Ook willen we bedrijven op een goede manier faciliteren. We doen dit zo duurzaam en kostenbewust mogelijk. Onze meer dan 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om voor het water te zorgen in Twente, Noordoost-Overijssel en Zuidoost-Drenthe. Kijk voor meer info op: www.vechtstromen.nl.