Leden

Auto Hoge Emmen

Auto Hoge is een jonge organisatie met een andere kijk op auto’s. Binnen de autobranche merkten wij dat er een stijgende vraag was naar betaalbare auto’s die normaal gesproken naar de handel werden afgestoten. Deze schakel slaan we nu over, onze auto’s komen rechtstreeks van dealers waar ze ingeruild zijn of ze zijn direct afkomstig van de eigenaar waardoor wij in staat zijn onze auto’s tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Kumij Kunststof Kozijnen

Kumij, opgericht in 1955, is een toonaangevende producent van kunststof kozijnen. Vanuit het mooie Groningen leveren en monteren wij kozijnen in heel Nederland. Als projectpartner werken wij samen met de gehele bouwketen: van ontwerpfase tot nazorg en onderhoud.
In nieuwbouw en renovatie, zet Kumij graag haar deskundigheid in om projecten tot een succes te maken.

Bouwbedrijf Speelman

U heeft een mooie kavel gevonden op de ideale locatie en nu begint de volgende stap, het realiseren van uw nieuwbouwproject. Zoekt u naar een bewezen en ervaren partner in de nieuwbouw? Wij begeleiden uw bouwproject vanaf de ontwikkeling van de tekeningen tot en met de oplevering. Wij kunnen u helpen met het realiseren van uw droomhuis maar ook voor bedrijfspanden, aan- en verbouwingen en voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor bouwbedrijf Speelman als bouwpartner ?

(meer…)

DOX Support

Een goede werkorganisatie vaart op kwaliteit en professionaliteit. Informatiebeheer speelt hierbij een bepalende rol. Van archiefbewerking en ondersteuning op de werkvloer tot managementadvies en scholing: informatiebeheer is in alle facetten ons vak. Wij helpen u bij het efficiënt inrichten en beheren van informatiestromen, zowel analoog (papier) als digitaal. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit gemeenten, maar u komt ons ook tegen bij andere overheden en non-profitorganisaties.

Avitec

Onder onze naam Avitec hebben wij diverse divisies ondergebracht die vanaf de voorbereiding van een project tot en met het beheer en onderhoud de hele cyclus kunnen verzorgen.

Vanuit Avitec advies & techniek verzorgen wij het ontwerpgedeelte, stellen wij plannen op, vragen vergunningen aan en verzorgen wij uiteindelijk de opleverdossiers van ieder project.

(meer…)

HuitingSchoon

Uw agrarisch bedrijf verder ontwikkelen, verkopen of (deels) verpachten. Welke keuze u ook maakt, bij HuitingSchoon makelaars en adviseurs bent u verzekerd van deskundig advies en een stevige uitvoering. Bijzonder is onze manier van kijken: vaak vanuit een ander oogpunt dan u zelf geneigd bent te doen. Daardoor komen we met verrassende oplossingen en ideeën.

(meer…)

X-Interactive

Bij X-Interactive zijn ze gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Een webshop die precies aansluit bij de eisen van uw product en doelgroep, een website die precies dat weet te melden zodat potentiële klanten klanten worden, of een effectieve (web)applicatie waarmee u veel tijd en dus geld kunt besparen.

JC Krans BV

In de afgelopen 50 jaar is er enorm veel veranderd in onze branche. Zo werden 50 jaar geleden de bakstenen van een gesloopte woning gewoon gebikt en weer hergebruikt voor een nieuw huis. En werd het overgebleven puin gewoon onder de grond gestopt.

JC Krans gevestigd in Nieuw-Buinen en Stadskanaal is één van de oudste bedrijven in z’n branche en heeft veel voet in aarde gehad als het gaat om ontwikkeling en innovatie.

(meer…)

D.E.V. Verhuur

Ruim 25 jaar verhuurt D.E.V Verhuur dranghekken, bouwhekken, wegafzetting en vlaggenmasten. Tevens plaatsen wij de bekende driezijdige reclameborden langs de weg.
Ook verhuren wij fietsenrekken.
Daarnaast zijn wij 5 jaar hoofdsponsor geweest van diverse wielercriteria in Drenthe, Friesland en Groningen onder de naam D.E.V.-Klassement.

(meer…)

Revoort

Revoort, voorheen BZN Sloopwerken en Asbestsanering, verricht al sinds 1997 sloopwerkzaamheden. De oprichter en voormalig eigenaar, Dolf van der Laan, is afkomstig uit een echte slopersfamilie. Dit slopersbloed zit tot de dag van vandaag diep in het bedrijf geworteld.

(meer…)

Buro Hollema

Vanaf 1 januari 2013 zijn CiCom Milieu BV en Buro Hollema bnt samen gegaan. Ze gaan verder onder de naam Buro Hollema BV.

Buro Hollema kent een lange historie van circa 60 jaar. Geke Hollema (1919 – 1991) heeft het buro opgericht in 1950. In 1988 sloot Hollema een maatschapcontract met Wiek de Kleine-Riemersma en Willem Pier.  Zij hebben jarenlang het buro gerund.

(meer…)